Jobb hos oss

Vi opplever en stadig økende etterspørsel etter våre tjenester, og vi ser nå behovet for å ansette flere elektrikere som kan bidra til å styrke vår bedrift. Vi søker derfor etter dyktige og erfarne elektrikere som ønsker å bli en del av vårt team.

Vi søker etter deg med relevant utdanning og erfaring innen elektrofaget. Du bør ha god teknisk forståelse, være nøyaktig og effektiv, og ha evnen til å arbeide både selvstendig og i team. Videre bør du ha gode kommunikasjonsevner og kunne kommunisere klart og tydelig med både kunder og kollegaer.

Som elektriker hos oss vil du ha muligheten til å jobbe med varierte og spennende oppgaver, både innenfor nyinstallasjoner og vedlikehold av eksisterende anlegg. Vi legger stor vekt på kvalitet og sikkerhet i vårt arbeid, og søker derfor etter personer som er opptatt av å utføre arbeidet på en grundig og trygg måte.

Vi kan tilby en spennende og utfordrende arbeidshverdag, med gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi er en bedrift som verdsetter våre ansatte, og vil legge til rette for at du trives og utvikler deg hos oss.

Dersom du er en dyktig og erfaren elektriker som ønsker å bli en del av vårt team, oppfordrer vi deg til å sende inn din søknad og CV til oss.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Legg inn CV din her.

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.